Újabb véradás a Virradaz Zrt. támogatásával!

A Virradat Zrt. az elmúlt években rendszeresen támogatta különböző felajánlásokkal a véradó programokat, sőt volt amikor szervezett is véradást a Pécsi Regionális Vérellátó Központtal közösen. Szerencsére a Karácsony előtt sok ember adja vérét embertársaiért, azonban az ünnepek elmúltával a véradási kedv is alább szokott hagyni a statisztikák szerint.

Hogy a fogyatkozó vérkészleteket pótolni tudjuk, cégünk vezetése 50.000 forintot ajánlott fel és 2019. január 14. és 18. között, egy héten keresztül várja a véradókat a Pécsi Regionális Vérellátó Központba (Pécs, Pacsirta utca 3.). Nem szabad elfelejteni, hogy, minden egyes véradással három életet menthetünk meg!

Az önzetlen véradók között egy héten keresztül minden nap 2 x 5.000 forint értékű ÁRKÁD vásárlási utalvány kerül kisorsolásra a Virradat Zrt. felajánlásának köszönhetően.

A véradásról és a kizáró okokról a www.ovsz.hu weboldalon lehet tájékozódni. A véradásra előzetes bejelentkezés nélkül bárki elmehet. A véradáshoz személyi igazolvány, taj és-lakcímkártya szükséges!

"Neked csak 20 perc, másnak maga az élet!"

Virradat Zrt. - A legjobb védelem!