Hírek

Cégünk idén is igyekezett egy szerény kis ajándékkal meghálálni a szolgáltatási területünkön dolgozó kollégák egész éves munkáját.

Tudjuk, hogy a december mindig jelentős kiadásokkal jár a családok számára, ezért a szerény kis ajándékcsomagunkon kívül cégünk állta a Személy- és Vagyonőr "különbözeti vizsga” költségeit, valamint szolgáltatási területünk egy részén dolgozó munkavállalók számára egy kisebb év végi prémiumot is tudtunk fizetni. Mi egy család, egy csapat vagyunk és a munkával töltött hétköznapok sikerein is együtt osztozunk!

A rendészeti feladatokat ellátó személyek, a segédfelügyelők, valamint a személy- és vagyonőrök képzéséről és vizsgáztatásáról szóló 68/2012. (XII. 14.) BM rendelet értelmében aki elvégezte a 40 órás képzést és tanúsítvánnyal rendelkezik, a tanúsítvány kiállításától 5 éven belül, aki az új OKJ 32 861 01 személy- és vagyonőr szakképesítéssel rendelkezik (függetlenül, hogy kapott vagy nem kapott erről mentességi okiratot), a szakképesítés megszerzésétől 5 éven belül, aki mentességi okirattal rendelkezik (függetlenül, hogy a mentességi okirat mikor került kiállításra), 2018.

A nyár folyamán több nagy fesztiválon is bizonyítottak munkatársaink. Mecsek Rallye, Ördögkatlan, Samsara, Intersport Ifjúsági Sportfesztivál, hogy csak néhányat említsünk meg az idei év programjai közül. Ezúton is köszönjük megbízóinknak a bizalmat és kollégáinknak a nagyszerű teljesítményt. A sikerekért együtt dolgozunk tovább!

Virradat Zrt. - A legjobb védelem!

2018. december 14-én egész napos jótékonysági műsorfolyam és adománygyűjtés volt az Ökumenikus Segélyszervezet javára a közmédia csatornáin. A minden évben megrendezésre kerülő adománygyűjtésből befolyt összegek idén a cukorbeteg gyerekeket segítik majd. A Jónak lenni jó adományvonala a 13 630 volt, de az interneten is lehet adakozni.

A Virradat Zrt. a társadalmi felelősségvállalás jegyében, a lehetőségeihez mérten, de támogatta ezt a kezdeményezést is, mert tudjuk, hogy "Jónak lenni jó!"

Virradat Zrt. - A legjobb védelem!

Cégünk egy nagy mérföldkőhöz érkezett. A Virradat Zrt.-t oktatási intézményként akkreditálták. Jelenleg öt iskolával van együttműködési megállapodásunk. A nyár folyamán 160 diák szakmai képzését és nyári gyakorlatát biztosítottuk.